Parfumuri ieftine in noul catalog Lady’s.

Parfumurile au reprezentat intotdeauna o lume invaluita în mister. Nascute din combinatii si retete care tinute secrete, parfumurile au capacitatea de a trezi senzatii uimitoare. Si lady’s va pune la dispozitie o gama variata de parfumuri de calitate.

Ladys aduce cu noul catalog o oferta special de parfumuri atat pentru femei cat mai ales seturi de parfumuri pentru barbati. Lansat in noiembrie, catalogul Lady’s este adaptat si pregatit pentru apropiata luna a cadourilor. Parfumurile ieftine dar si celelalte produse cosmetice se preteaza perfect pentru a fi oferite celor dragi ca si cadouri.

Apele de Parfum Lady’s, au esente originale din Franta, persista pana la 12 ore datorita concentratiei crescute, sunt similare parfumurilor consacrate ale marilor case de moda precum Chanel, Christian Dior, Hugo Boss, etc. Ele prezinta elemente comune, identice cu originalul in denumire si în ambalaj. Contractele de licenta insa nu permit ca brand-ul original care le-a consacrat sa fie inregistrat si pe aceste produse identice, dar esentele sunt intocmai cu cele originale. Ladys le ofera insa posibilitatea clientilor sai sa aiba acces la aceste produse de exceptie. Daca nu va convin produsele le puteti returna!

Parfumurile frantuzesti de la Lady’s cu o concentratie crescuta nu sunt doar un varf de gama, produse de calitate dar consultand catalogul veti vedea ca pot fi achizitionate la un pret foarte bun. Cu un excelent raport calitate/pret.