Parfumuri Ladys in noul catalog cosmetice

Parfumurile comercializate de Lady’s sunt de calitate, cu esente frantuzesti si persista pana la 8-12 ore. Atat parfumurile de dama prezentate in noul catalog de cosmetice cat si cele barbatesti sunt incadrate in mai multe categorii in functie de natura aromelor de parfum si de concetratie. Important: toate produsele cosmetice lady’s, toate parfumurile Lady’s sunt livrate gratuit. Transportul produselor este asigurat gratis prin curier in Bucuresti si in tara prin Posta Romana (costurile de expeditie sutn suportate de Lady’s). Esentele parfumurilor din oferta Lady’s sunt produse de Laboratoires Floressence Grasse, Franta si aproape toate parfumurile Lady’s sunt simlare ca si esente si persistenta cu parfumuri cuoscute de pe piata europeana si internationala. Parfumurile Lady’s prezinta elemente identice cu originalul în denumire si în ambalaj, au inclusiv stanta de firma pe recipientul de sticla (garantia calitatii, stanta pe fundul recipientului de sticla). Contractele de licenta insa nu permit ca brand-ul original care a consacrat parfumul sa fie inregistrat si pe aceste produse similare, dar esenta este identica cu cele originale.
Important: in prima comanda facuta la Lady’s veti primi gratis setul 1 de mostre cu 15 testere de parfumuri. Setul de testere de parfumuri Nr. 2 se acorda gratuit pentru prima comanda in valoare de peste 200 ron. Acest set contine 15 variante de parfumuri diferite de cele 15 continute in setul de testere de parfumuri Nr. 1 care se acorda gratuit fiecarui client la prima comanda de peste 100 ron. Mai clar: daca prima comanda este de 100 ron (pana in 200 ron) veti primi gratuit setul 1 cu testere parfumuri. La o a doua comanda de peste 200 ron veti primi gratis setul 2 de testere parfumuri.
Parfumurile Lady’s, intr-un modern catalog cosmetice, au esente similare cu parfumurile de la Antonio Banderas, Avon, Bourgeois, Bourjois, Bvlgari, Cacharel, Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior, Clin d`oeil, D&G, David Beckham, Davidoff, Dolce&Gabana, Escada, Gabriela Sabatini, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Kenzo, L’oreal, Lacoste, Ladys, Lancome, Lomani, Nina Ricci.Desi au preturi economice parfumurile Lady’s nu fac rabat de la calitate, sunt de calitate si au esente persistente. In plus, Lady’s reinnoieste periodic oferta de parfumuri si pastreaza in catalog doar parfumurile care se bucura de succes si care au fost bine vandute.
Succesul Lady’s se datoreaza unei combinatii de produse excelente, tehnici proprii de marketing si unei metode eficiente de vanzare. Cosmetice Ladys este o companie moderna, eficienta, adaptata la cerintele peitei de cosmetice, compania care intelege si satisface cel mai bine comercializarea online de produse cosmetice, parfumuri si bujuterii.