Parfumuri barbatesti din catalogul Ladys

Fiecare parfum Ladys are o esenta identica cu un parfum consacrat. Similar si pentru parfumurile barbatesti ce pot fi gasite in catalogul Cosmetice Lady’s. O oferta generoasa atat ca pret dar si din punctul de vedere al calitatii produselor. La prima comanda facuta la Ladys de minim 100 ron veti primi gratuit un set de testere parfumuri si catalogul tiparit.

Adaugati la aceasta oferta: transportul gratuit al coletului prin posta Romana oriunde in tara. Transport gratuit prin curier in Bucuresti, in tara transportul prin curier costa 7,5 ron. La comanda de produse Lady’s de minim 133 ron primiti o reducere de 25% fata de pretul de catalog. Cu alte cuvinte cu 133 ron primiti produse de 166 ron.

Parfumurile barbatesti la fel ca si parfumurile de dama de la Ladys au esente originale din Franta, persista pana la 12 ore datorita concentratiei crescute, sunt similare parfumurilor consacrate ale marilor case de moda precum Chanel, Christian Dior, Hugo Boss, etc. Ele prezinta elemente comune, identice cu originalul in denumire si în ambalaj. Contractele de licenta insa nu permit ca brand-ul original care le-a consacrat sa fie inregistrat si pe aceste produse identice, dar esentele sunt intocmai cu cele originale. Ladys le ofera insa posibilitatea clientilor sai sa aiba acces la aceste produse de exceptie.

Iata cateva dintre parfumurile consacrate echivalente cu parfumurile barbatesti oferite de Ladys:

Atractive    =  Attitude – Armani (el)
Water    =  Bvlgari Aqua – Bvlgari (el)
A di G10  =   Acqua di Gio – Armani (el)
Zorba  =    Zino Davidiff – Davidoff (el)
The Milion  =    One million – Paco Rabanne(el)
David & Bond  =   Instinct – David Beckham (el)
El Partagas =    El Passo – Lomani Paris(El)
EUR-78   =  STR8 – Sarantis(el)
Fuego  =   Hugo – Hugo Boss (El)
Empire  =   Emporio – Men Armani (El)
Black   =  Black – Bvlgari Men (el)
Fire de Meffisto  =   Diavolo – Antonio Banderas (el)
5i5 men   =  212 men – Carolina Herrera(el)