Catalog Oriflame

Catalog Oriflame C12 pe 2019. Catalog Oriflame in vigoare. O brosura Oriflame in format virtual. Oferta de produse este valabila pe perioada campaniei. Catalog Oriflame online ce este identic cu brosura tiparita. Oferta de produse este valabila pe perioada unei campanii. Fiecare brosura este publicata pentru o campanie distincta. O campanie Oriflame are trei saptamani. Iar perioada de valabilitatea a catalogului o gasiti pe coperta. In partea de sus, in dreapta, aveti perioada campaniei pentru care este valabil.

Campania Oriflame se incheie de obicei luni, in prima zi a saptamanii. Campania se incheie la ora 21.00 in ziua de final a perioadei. Comenzile din respectiva campanie pot fi lansate doar pana la ora 21.00 in ultima zi a campaniei.

Un catalog Oriflame este publicat pentru fiecare campanie. Brosura virtuala este identica cu cea tiparita. Produsele prezentate in catalog sunt cu preturi speciale pentru campania respectiva. Desi puteti regasi produsele oricand in magazinul online, preturile de catalog sunt valabile doar pe perioada campaniei.

Catalog Oriflame online

Catalogul Oriflame online este absolut identic cu brosura tiparita. Il puteti consulta de pe orice dispozitiv. Se poate vedea atat de pe laptop sau calculator cat si de pe tableta sau telefon mobil. Puteti mari catalogul online Oriflame pe tot ecranul. Iar pentru a da paginile de catalog folositi sagetile laterale.

Catalogul oriflame Online poate fi utilizat si pentru comenzi. Fiecare produs preyentat in brosura are si codul de produs. Notati codurile de produse, numele produselor si pretul pe o hartie. Apoi va logati in contul personal Oriflame. Din meniul de comanda introduceti codul de produs. Important de stiut: reducerile se aplica la comenzile de minim 70 de lei. Reducerea Oriflame incepe de la 23%. Discountul creste functie de valoarea totala a comenzii. Reducerile o sa le vedeti calculate inainte de a lansa comanda.

Brosura Oriflame

Brosura Oriflame este necesara pentru a lansa comenzi. Puteti de asemenea sa consultati doar oferta. Apoi va puteti decide daca doriti sa cumparati produse. Puteti de asemenea compara, pe acest site, Catalogul Oriflame cu Catalogul Avon. Sau cu ofertele de la Faberlic sau Ladys. Daca veti cauta un anumit produs cosmetic puteti compara ofertele. Fiecare dintre cele patru companii are produse diferite, oferte separate. La fel difera si numarul de pagini pentru fiecare brosura in parte.

Brosura Oriflame are aproximativ 140 de pagini. Toate paginile pot fi consultate in cadrul catalogului online. Un catalog Oriflame este valabil strict pentru o campanie. Produsele se pot gasi in magazinul online si in afara perioadei de campanie. Insa in catalogul Oriflame gasiti preturile speciale pentru campania corespunzatoare.

O campanie Oriflame are 21 de zile. Trei saptamani in care puteti lansa comenzile din catalogul in curs. Catalog in vogoare pe care il aveti chiar pe aceasta pagina.