Catalog nou Ladys

Un catalog cu foarte multe produse de ingrijire, machiaj si cosmetice, parfumuri de calitate. Totul pe masura buzunarului romanilor: calitate la un pret excelent. Oferta unica pe piata cosmeticelor online din Romania: catalog gratuit (tiparit) ce poate fi comandat imediat dupa inscriere de pe acest site, set gratis cu mostre parfumuri (15 testere) in prima comanda facuta, transport gratuit prin curier rapid in peste 2000 de localitati (acolo unde nu ajunge curierul, coletul ajunge gratuit prin Posta Romana). Si, important, 25% reducere fata de pretul afisat in catalog. Calitate cu pret economic, oferta ce poate fi consultata inainte de a face orice comanda in catalogul tiparit (pe care il primiti gratis). Puteti consulta imediat catalogul in varianta online, campania in curs, prin clic pe linkul de mai jos:

>>CLIC AICI PENTRU A CONSULTA CATALOGUL LADYS<<

Inscrierea este absolut gratuita de pe acest site si nu va obliga la absolut nimic. Dati clic AICI pentru inscriere directa Ladys. In urma inscrierii puteti comanda catalogul pe care il veti primi gratis in cutia postala: imediat dupa inregistrarea comandati un catalog ladys pe care il veti primi gratis. Transportul comenzilor Ladys se face gratuit in toata tara. In urma inscrierii beneficati de:

AVANTAJE UNICE PE PIATA ROMANEASCA DE COSMETICE:
– Catalog gratis ce poate fi comandat imediat dupa inscriere (ca pe un singur produs, unic intr-o comanda).
– Nivelul comenzii minime 10 Ron, reduceri aplicate la pretul de catalog incepand cu comenzile de 65 de lei, reducere 25% si transport gratuit la comenzile de minim 100 ron.
– Transport gratis prin CURIER RAPID in peste 2000 de localitati. prectic, comanzi si curierul iti aduce gratis comanda la usa: platiti doar pretul comenzii (cu discount 25%).
– Produse cu un excelent raport calitate/pret: parfumuri, cosmetice, produse de machiaj si ingrijire. parfumuri sunt sub licenta frantuzeaza, cu stanta de calitate pe sticlute.
– Set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda facuta la Ladys.

PENTRU CINE DORESTA SA FACA BANI:
– Sistem informatic unic, cu toate datele despre cont, inscrisi, bani obtinuti, comisioane, structura retea.
– Pana la 20% castig din vanzarile Ladys catre reprezentantii din reteaua ta.
– Colaborare oficializata prin contract, in acord cu legile din Romania.
– Sprijin permanent telefonic intre 9 si 19.00, 24/7 pe e-mail. personalul calificat Ladys iti sta la dispozitie cu sfaturi si solutii.
– Firma totalmente romaneasca, capital romanesc, toti angajatii sunt romani.