Catalog Ladys

Catalog Ladys in format online. Catalog Ladys in curs. Brosura Ladys pentru campania curenta. Catalog Ladys ce poate fi consultat pe aceasta pagina. Oferta este valabila pe perioada campaniei in curs. O campanie Ladys dureaza aproximativ 45 de zile. Sunt 9 campanii pe parcursul unui an si pentru fiecare se publica o brosura Ladys. Perioada pentru care este valabil catalogul o gasiti pe coperta. O brosura de la aceasta firma are aproximativ 150 de pagini.

Fiecare catalog Ladys este cu oferte distincte. Sunt prezentate produsele noi dar si cele aflate la reducere. Brosura include cosmetice, parfumuri si accesorii. Produsele Ladys sunt cu un foarte bun raport calitate/pret. Reducerile de la aceasta firma ajung la 42% functie de valoarea comenzii.

Comanda minima este de 60 de lei pentru a beneficia de transprot gratuit prin posta. Comenzile mai mari de 130 de lei beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid.

Catalog Ladys online

Puteti utiliza catalogul Ladys online pentru a intocmi comenzi. Gasiti in catalog atat pretul cat si codul produsului dorit. Este necesar sa aveti un cont activat in magazinul online pentru a lansa comenzi. Pentru a beneficia de reduceri este absolut necesar sa va faceti comanda din contul personal. Cea mai importanta reducere Ladys este pentru comenzile de minim 130 lei. Beneficiati de o reducere de 25%. Si, la acest pret, firma va asigura si transportul gratuit prin curier rapid.

Ladys este o firma romaneasca cu sediul judetul Ilfov. Functioneaza din 2009 cu acest nume. Firma a avut in trecut numele de Metropolitan Cosmetice. Este probabil firma ce ofera cele mai multe avantaje pentru clienti. Cu un numar mare de produse dintre care cele mai multe le regasiti in catalogul Ladys in vigoare. Cu ajutorul catalogului online de pe aceasta pagina puteti compara instant produsele cu cele de la Faberlic, Oriflame sau Avon. Aveti pe acest site si brosura Avon, catalogul Oriflame si brosura virtuala de la Faberlic.

Brosura Ladys

Brosura Ladys in format online este identica cu cea tiparita. O puteti utiliza inclusiv pentru comenzi. Pentru a rasfoi catalogul Ladys ultim dati click pe sagetile laterale. Catalogul poate fi marit pe tot ecranul. Brosura poate fi consultata de pe orice dispozitiv conectat la internet. Daca aveti propuneri pentru a adauga si alte cataloage cosmetice lasati un comentariu.

Brosura Ladys o primiti in orice comanda facuta la aceasta firma. O primiti gratuit si la activarea contului. Pentru a primi o brosura Ladys in mod gratuit este necesar sa va isncrieti, sa va logati apoi in cont. Dupa ce compeltati adresa postala comandati un singur catalog gratuit ca pe un singur produs, intr-o comanda unica. Daca veti face direct comanda puteti utiliza catalogul de pe aceasta pagina. Cand veti primi comanda veti avea in colet si un catalog Ladys.