Catalog Cosmetice Ladys mai-iunie

Catalog Cosmetice Ladys online primavara-vara. Catalog Cosmetice Campanie 5 Ladys. Un Catalog Cosmetice Lady’s mai-iunie. Catalog Ladys in vigoare cu oferte noi si produse la reduceri speciale pentru campania in curs. Fiecare catalog cosmetice Lady’s include promotiile pentru campania in curs. Ofertele din acest Catalog Cosmetice sunt disponibile in perioada 5 mai – 12 iunie si toate reducerile si promotiile sunt valabile doar in aceasta perioada.

Catalogul gratuit Ladys il primiti dupa ce va activati contul in magazinul online. Pentru inregistrare dati click pe bannerul de mai jos pentru a ajunge la formularul de inregistrare. Este necesar sa utilizati la inscriere o adresa vallida si functionala de e-mail. Dupa ce va activati contul trebuie sa va completati adresa in magazinul online si sa va comandati un singur catalog intr-o singura comanda pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Important? cand comandati catalogul bifati expedierea prin Posta Romana pentru a-l primi absolut gratuit. Ignorati pretul pentru catalgul cosmetice Ladys si comandati-l ca pe un singur produs.


Catalog Cosmetice Ladys


Catalog Cosmetice Ladys onlineLadys Catalog Cosmetice valabil in perioada 5 mai -12 iunie. Oferta catalog Ladys de primavara-vara cu reduceri speciale pentru aceasta noua campanie. Dupa activarea contului Ladys veti putea face comenzi directe din magazinul online cu discounturi de pana la 42% fata de preturile de catalog, reduceri ce se aplica in functie de valoarea comenzii. Cu cat comanda Ladys este mai mare cu atat discountul creste.

Important: beneficiati de reducerile Ladys doar la coemnzile directe de la firma si daca aveti un cont Lady’s activ. Dupa inregistrare contul dv. ramane activat si nu va mai puteti face un nou cont. Nu incercati dublarea unui cont Ladys pentru ca sistemul informatic o sa va respinga o noua inregistrare.

Catalog gratuit Ladys

Catalogul gratuit Ladys il primiti la activarea contului dupa ce va logati si completati adresa postala comandand catalogul. Un alt catalog gratuit nu mai primiti daca nu aveti facuta o comanda. Daca ati facut o comanda pe care ati finalizat-o si asti platit-o veti putea solicita -comanda – un nou catalog gratuit in termen de 3 luni dupa ultima comanda Ladys achitata.