Inscriere Oriflame

Inscriere Oriflame directa. Formularul de inscriere Oriflame iti activeaza contul personal. In urma inscrierii Oriflame ai acces la reduceri daca vei lansa comanda directa. Comandand produse din contul activat Oriflame iti asiguri reducerile oferite de aceasta firma pentru produsele comandate. Este important de stiut ca inscrierea Oriflame este absolut gratuita, fara obligatii. Inscrierea Oriflame nu va transforma in coordonator, reprezentant si nu va obliga la a face comenzi permanente. Inscrierea Oriflame va asigura prin contul activat posibilitatea de a avea o relatie directa cu magazinul online, posibilitatea de a comanda direct si de a beneficia de reducerile din oferta Oriflame. Produsele Oriflame sunt cunoscute pentru calitate si de acum toate clientele au acces si la reduceri daca isi lanseaza comenzile nu prin intermediul reprezentantilor ci din propriul cont. Inscrierea oriflame va aduce astfel avantajul reducerilor de 23%, 30% sau chiar 40% din pretul produselor cumparate (reduceri aplicate fata de preturile afisate in catalog).

Inscriere Oriflame

Oriflame Cosmetice comanda

Reduceri la inscriere Oriflame


In urma inscrierii Oriflame veti beneficia de reduceri. Mai jos aveti o simulare de comenzi la care se aplica reduceri:

  • Produse pentru pret de catalog 65 de lei veti plati pentru ele 65 de lei plus transportul prin curier rapid 7 lei = 72 de lei.
  • Produse la pret de catalog 150 lei veti plati pentru ele 115,5 lei la care se adauga 2 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid = total 124,5 lei pentru intreaga comanda Oriflame transportata la usa sau la poarta dv.
  • Produse la pret de catalog 210 lei veti plati pentru ele 161,7 lei la care se adauga 2 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid = total 170,7 lei pentru intreaga comanda Oriflame transportata la usa sau la poarta dv.
  • Produse la pret de catalog Oriflame 330 lei veti plati pentru ele 231 lei la care se adauga 5 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid =  243 lei pentru intreaga comanda Oriflame transportata la usa sau la poarta dv.
  • Produse la pret de catalog Oriflame 420 de lei veti plati pentru ele 294 de lei la care se adauga 5 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid = 306 lei pentru coletul cu comanda adus la usa sau poarta dv.


Pentru inscriere Oriflame trebuie sa completati formularul la care ajungeti dand click pe bannerul de mai sus.