Noul catalog Cosmetice Ladys

Noul catalog Ladys, publicat in noiembrie 2010, are produse si oferte care o sa va incante. Noi cosmetice pentru femei, cosmetice pentru barbati dar si produse pentru familie. Catalogul Ladys include si noi parfumuri pentru barbati (inclusiv seturi cadou) dar si produse pentru copii si cosmetice pentru toata familia. Cu oferte speciale pentru produse si pachete sau seturi de cosmeticice. Ca de obicei, cu un raport calitate/pret excelent, transport gratuit si reduceri de 25% din pretul de catalog pentru comenzile de peste 133 ron.

Noul catalog Ladys este adaptat la cerintele de piata pentru aceasta perioada dar mai ales pentru Sarbatorile de iarna. Produsele oferite de Ladys sunt potrivite pentru cadouri atat pentru cunostinte cat mai ales pentru cei dragi. Mai mult, la comenzi mai mari aveti reduceri pe masura. Si, spre deosebire de orice alta firma, puteti comanda produse pe care sa le trimiteti la orice adresa doriti in mod gratuit.

Nu asteptati ultima clipa, zilele foarte apropiate de Sarbatori. Puteti sa comandati din timp cadourile potrivite de Craciun pentru cei dragi. Acum aveti la dispozitie noul catalog Ladys. Cu siguranta printre produsele noi sunt posibile cadouri pentru cei dragi.

Fie ca doriti sa castigati un venit permanent garantat intr-o perioada de criza, fie ca doriti doar un venit suplimentar pentru a compensa pierderile generate de criza economica sau daca doriti sa cumparati cosmetice ieftine si de calitate la preturi reduse site-ul Ladys este locul unde puteti gasi solutia. Cosmeticele Ladys sunt ceea ce aveti nevoie, atat ca si client(a) cat si daca doriti sa deveniti reprezentant(a) intr-un lant de cosmetice, o afacere la cheie bine pusa la punct, intr-o dinamica si dezvoltare permanenta. Ladys este noul brand al firmei de cosmetice Metropolitan si prin noua dezvoltare si promovare a afacerii online va pune la dispozitie atat o oferta de afacere personala fara efort mare cat si posibilitatea de a cumpara la preturi reduse cosmetice de dama, cosmetice pentru barbati sau bijuterii placate cu argint LA PRETURI SPECIALE.