Catalog Farmasi

Catalog Farmasi online pe care îl puteti consulta pe aceasta pagina. Puteti primi un catalog cosmetice gratuit la inscriere Farmasi. O brosura Farmasi in format online. Aceasta brosura cosmetice in format online este identica cu cea tiparita.

Puteti consulta acest catalog cu 160 de pagini in fereastra de mai jos. Nu uitati de oferta speciala pe care o propune site-ul www.farmasi.com.ro cu doua optiuni.

Prima optiune: catalog gratuit. A doua optiune: pachet de bun venit. Acest kit de start cu 15 produse il veti primi acasa pentru 62,98 lei.

Inscriere Farmasi

Oferta Farmasi este disponibila in Romania din aprilie 2019. Primul catalog Farmasi are o valabilitate de pana in luna august. Peste 2000 de produse cosmetice cu ofertele speciala intr-un singur catalog cosmetice.

Farmasi dispune de aproximativ 2000 de produse cosmetice. Sunt produse de calitate realizate din ingrediente naturale.

Catalog Cosmetice Farmasi

Catalogul este identic cu cel tiparit. Puteti utiliza aceasta brosura online pentru a face comenzi. Un catalog cosmetice usor de consultat de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Sunt 160 de pagini pe care le puteti rasfoi cu usurinta.

Catalog Farmasi video

Acelasi catalog Farmasi insa in format video. La fel de usor de consultat. De pe telefonul mobil puteti urmari cu usurinta de oriunde acest catalog online. O brosura moderna si foarte usor de urmarit. Un catalog cosmetice Farmasi disponibil de oriunde.

Important de retinut la Farmasi: toate comenzile, indiferent de valoare, beneficiaza de reducere fata de pretul de brosura. Nu exista limita sau plafon, comanda minima impusa.

Reducerea aplicata produselor este de 23%-30%. Nu conteaza nivelul comenzii ci tipul de produs. Sunt produse de doua categorii: cu reducere de 23% si cu reducere de 30%. La finalul comenzii veti avea reduceri diferite. Produsele din stocurile proprii cum sunt cele Dr. Tuna beneficiaza de reducere de 30%.

Inscriere Farmasi

În urma inregistrarii de pe site-ul www.farmasi.com.ro aveti doua optiuni absolut speciale. Puteti alege kitul de bun venit cu 15 produse la 62,98 lei. Sau, a doua optiune, separata (alegeti una din doua doar) – un catalog gratuit prin posta.