Catalog cosmetice Faberlic Romania C11

Catalog Cosmetice Faberlic Romania catalogul campaniei 11. Faberlic Romania catalog cosmetice valabil iulie – august 2017. Noul catalog Faberlic Romania corespunde Campaniei 11, campanie a firmei din Moscova in toate cele 42 de tari unde isi comercializeaza produsele. Un catalog cosmetice Faberlic Romania valabil pentru comenzi in perioada 17 iulie – 6 august.

Al doilea catalog cosmetice Faberlic dupa revenirea in Romania. Un catalog bogat in produse si oferte. Puteti consulta noul catalog Faberlic Romania pe aceasta pagina in format online sau in format video. Un catalog cosmetice cu aproximativ 240 de pagini ce contine si produse pentru ingrijirea casei.

Faberlic Romania

Oferta Faberlic a revenit in Romania din luna iunie a acestui an. Primul catalog aavut un succes demonstrat de vanzarile firmei moscovite ce au depasit asteptarile. Produsele Faberlic comercializate in Romania acopera o gama larga: pornind de la cosmetice, produse de ingrijire, parfumuri, pana la haine si produse de curatenie pentru casa.

Detergentii Faberlic sunt renumiti pentru concentratia lor dar si pentru calitate. Produsele de curatenie pentru casa sunt rezultatul cercetarilor din laboratoarele Faberlic. Sunt produse de calitate ce pot fi cumparate la preturi speciale, cu reduceri cuprinse intre 20% si 26%. Acest discount se aplica la preturile afisate in catalogul Faberlic Romania, la achizitia produselor din contul personal.

Catalog Faberlic online

Catalogul Faberlic Romania in versine online poate fi consultat in fereastra de mai sus. Este un catalog cosmetice ce poate fi rasfoit pagina cu pagina dand click pe sagetile laterale. Este cel mai nou catalog Faberlic Romania, al doilea de la revenirea firmei la noi in tara. Puteti constata reduceri de preturi si promotii in fiecare pagina a acestui catalog cosmetice.

Catalog cosmetice video

Un catalog cosmetice in format video tot pentru Faberlic Romania va ajuta sa cunoasteti aceasta brosura mult mai usor. Brosura Faberlic in format video poate fi rumarita cu usurinta si in momentul in care doriti puneti stop. Puteti astfel consulta orice pagina a catalogului Faberlic. Stop pe clipul video sau puteti reveni oricand la o pagina dorita a catalogului Faberlic Romania.

Un catalog cosmetice in format video este la indemana tuturor si usor de consultat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Oricand, oriunde, catalogul Faberlic Romania poate fi consultat pe aceasta pagina.