Catalog Faberlic Campanie 16

Catalogul Faberlic in limba romana pentru campania 16. Faberlic Romania catalog valabil 23 octombrie- 5 noiembrie. Faberlic a revenit in Romania din luna iunie a acestui an. Puteti cumpara produsele din catalogul Faberlic din magazinul online dupa ce va inregistrati si apoi va activati contul. Un catalog cosmetice consistent ce include si produse de imbracaminte. Toate produsele din acest catalog cu 250 de pagini pot fi cumparate cu reducere din magazinul online. Discountul se aplica la pretul de catalog Faberlic si este de 20% sau 26% functie de valoarea comenzii.

Inscriere Faberlic

Pentru a avea acces la produsele Faberlic este necesar sa va inregistrati si apoi sa va activati contul de client in magazinul online. Dupa inscriere Faberlic veti primi datele pentru logare si pentru activarea contului personal. Comenzile se fac din magazinul online pentru a beneficia de reduceri. Daca veti comanda prin intermediul consultantilor nu veti beneficia de reducerile de 20 sau 26%. Pentru a beneficia de reducerea de 20% este necesar sa faceti o comanda de cel putin 80 de lei (pret de catalog cosmetice).

INregistrare Faberlic

Faberlic Catalog nou

Noul catalog Faberlic il puteti consulta in fereastra de mai jos. Faberlic Romania catalog cosmetice valabil in perioada 23 octombrie- 5 noiembrie. Catalogul online este identic cu cel tiparit. Puteti mari catalogul virtual pe tot ecranul. Pentru a rasfoi catalogul online Faberlic in limba romana dati click pe sagetile laterale.

Catalog Cosmetice Faberlic in format video

Un catalog Faberlic sub forma de clip video. Puteti consulta acest catalog cosmetice cu usurinta. Dati click pe butonul de play pentru a porni filmul cu catalogul.

Actuala campanie Faberlic este de doua saptamani. De obicei campaniile Faberlic au 3 saptamani. Sunt insa si campanii cu o perioada de 2 saptamani cum este aceasta. Ofertele pentru comenzile pentru aceasta campanie sunt valabile doar pe perioada catalogului Faberlic. Un catalog Faberlic este publicat pentru fiecare campanie.