Catalog Cosmetice decembrie

Oferta catalog cosmetice decembrie Ladys – catalog 7 pe 2012 continua suprizele placute din toamna si aduce noi produse, intr-un catalog de 164 de pagini, al doilea cu aceasta dimensiune de pagini. Catalogul cosmetice Lady’s cu numarul 7 este dominat de sintagma “Noi vedete in aceasta toamna! Descopera magia aromelor Sweet Candy”, cu oferte valabile in perioada 16 octombrie – 19 noiembrie. Sloganul face trimitere la noile ape de toaleta Sweet Candy ce pot fi cumparate la pret special de lansare, cu 30% reducere, produse ce pot fi gasite in paginile 2-3 din noul catalog cosmetice Ladys. Parfumuri Lady’s dominate de aroma “delicioasa si apetisanta” a fructelor de padure, la pretul special de 34,99 lei (pret de catalog cosmetice Ladys, la care se aplcia discountul). Parfumuri Sweet Candy in patru variante: cu arome fine de lapte, migdale si nuca de cocos, prospetime de capsune coapte si aroma unica a tufelor de ciocolata. Catalogul cosmetice nou de la Ladys include si reduceri speciale pentru colectia De luxe (17% reducere la afisare in catalog Lady’s). Parfumurile Insomnia si SexyDy de la ladys pot fi cumparate la un pret special in acest catalog (paginile 8-9 din catalog ladys noiembrie).
La paginile 16-17 din catalog: parfumuri cu 25% reducere. Este vorba de colectia Free Lady cu o persistenta de 12 ore (pret per parfum Ladys din aceasta colectie, la cost de catalog: 24,86 lei).

Catalog Cosmetice Ladys 18-25

Parfumuri Ladys cu esente de durata in paginile 18-19, la pret de catalog 18,56 ron. Adaugati paginile 20-21 cu seturi parfum + deo, seturi ladys la pret de catalog: 48,16 lei (la care se aplica reducerile in functie de valoare comenzii).
Seturi de arome, din colectia Free Lady: pagina 23 de catalog, 37,99 lei apa de parfum + deodorant (parfum + deo, pret de catalog Lady’s).
In loc de 19,99 lei = 14,20 lei cu 305 reducere la pagina 25. Pentru testere parfumuri, pret special cu reducere de sezon. oferta va fi inclusa probabil si in catalog cosmetice Ladys Craciun. In prezent este vorba de catalog cosmetice decembrie si noiembrie.

Ladys catalog cosmetice noiembrie

Incearca noile seruri de par de la Victoria Beauty pentru un par stralucitor si plin de vitalitate. Tratament si balsam de par fara a necesita clatire. 2 in 1 produs inovator de la Victoria Beauty. Pagina 26-27 din catalog Ladys noiembrie – Ladys Catalog 7.
Caviar, alge marine sau ulei de Avocado! Pentru cremele de la paginile 28-29 din Catalog Ladys. Creme de vor fi prezente si in catalog cosmetice Ladys decembrie, cu creme potrivite in functie de varsta. Creme anti-rid si creme speciale pentru varste cuprinse intre 40-55, 50-65 de ani si 30-45 de ani.

Ladys catalog cosmetice noutati

Paginile 30-31, noutati de la Victoria Beauty: masti de fata cu design! Scapa de cearcana in cel mai simplu mod cu produsele din ultumul catalog Ladys. Oferta de produse de ingrijire pentru fata, cosmetica faciala cu o gama bogata de produse de calitate ce pot fi cumparate la preturi speciale. Reduceri intre 25 si 30% in ultimul catalog Ladys pentru produsele de ingrijire a tenului facial.
Tot ca masti de fata: noutate absoluta Ladys in paginile 32-33. Tot de la Victoria Beauty masti de fata in doi pasi cu masti de unica folosinta. Nou, cu pret special de lansare cu reducere 25%: masti cu bule de oxigen pentru ingrijirea tenului.
Paginile 34-35: ingrijire speciala pentru maini si picioare. Catalog cosmetice Ladys 7 are oferte specifice si reduceri unice pentru produse de calitate.