Brosura Ladys februarie 2017

Catalog Cosmetice februarie Ladys. Catalogul Cosmetice Ladys 2017. Un catalog Lady’s cu ofertele de Martisor. Noul catalog Ladys este valabil pana pe 27 februarie. Noutati Ladys intr-un catalog dedicat ofertelor pentru Ziua indragostittilor dar si pentru cadouri de Martisor. Ladys suprinde din nou prin oferte unice pe piata produselor cosmetice online din Romania: produse de calitate la preturi accesibile, reduceri de pana la 42% functie de valoarea comenzii. Nu uitati de testerele gratuite, ctalogul gratuit in fiecare comanda si mai ales transportul gratuit prin curier rapid. Catalogul Cosmetice Ladys contine si pagini parfumate dar este organizat pe categorii distincte pentru a fi de ajutor pentru lansarea comenzilor.
Pentru a primi acasa  un catalog gratuit Ladys este necesar sa va activati contul in magazinul online dand click pe bannerul de mai jos.


Catalog Cosmetice Ladys

Noul catalog Ladys este valabil pentru comenzile de Ziua indragostitilor si de Martisor. Puteti consulta ultimul catalog Ladys dand click pe coperta de catalog (pe imaginea de catalog) de mai sus. Veti putea consulta catalogul Ladys pe tot ecranul. Puteti compara brosura cosmetice Ladys cu ofertele disponibile in catalogul Oriflame.