Bijuterii argint si ceasuri din catalogul Ladys

Pe langa cosmeticele ieftine si de buna calitate, catalogul Ladys cuprinde si bijuterii placate cu argint (in serie limitata), ceasuri de dama si barbatesti, bratari placate cu argint, cercei si coliere. Bijuterii sclipitoare placate cu argint, fabricate dupa moda italiana.

Puteti gasi in catalogul Ladys si ceasuri in trend. Mai multe modele de ceasuri: atat ceasuri de dama cat si barbatesti.

 

Noul catalog Ladys vine si cu bratari pacate cu argint realizate in serie limitata (bineinteles stoc limitat).

Toate aceste produse, atat bijuteriile cat si ceasurile, se preteaza perfect pentru a fi oferite cadou celor dragi. Sau pentru a ne face singuri un cadou deosebit…

Noul catalog Ladys este adaptat la cerintele de piata pentru aceasta perioada dar mai ales pentru Sarbatorile de iarna. Produsele oferite de Ladys sunt potrivite pentru cadouri atat pentru cunostinte cat mai ales pentru cei dragi. Mai mult, la comenzi mai mari aveti reduceri pe masura. Si, spre deosebire de orice alta firma, puteti comanda produse pe care sa le trimiteti la orice adresa doriti in mod gratuit.
Nu asteptati ultima clipa, zilele foarte apropiate de Sarbatori. Puteti sa comandati din timp cadourile potrivite de Craciun pentru cei dragi. Acum aveti la dispozitie noul catalog Ladys. Cu siguranta printre produsele noi sunt posibile cadouri pentru cei dragi.