Catalog Avon

Catalog Avon in vigoare. Catalogul Avon online in curs. Pe aceasta pagina dedicata gasiti brosura Avon in vigoare. Brosura poate fi consultata permanent pe www.catalogcosmetice.com. Un catalog Avon are aproximativ 220 de pagini. Brosura in curs o puteti consulta in fereastra de mai jos. Orice dispozitiv conectat la internat poate deschide acest catalog. Oferta de produse Avon este valabila doar pe perioada campaniei. Iar perioada de valabilitatea a catalogului este cea de pe coperta. In partea de sus a copertii de catalog (dreapta) veti vedea perioada de valabilitate a brosurii. Oferta brosurii Avon este valabila strit pe perioada de valabilitate a catalogului.

Catalog Avon online identic cu brosura tiparita. Aici aveti avantajul ca puteti consulta oferta oricand si oriunde. Pentru a rasfoi paginile acestui catalog virtual dati click pe sagetile laterale. Aveti de asemenea optiunea de a mari catalogul cosmetice pe tot ecranul.

Astfel veti putea consulta fiecare pagina de catalog la marime maxima.

Catalog Avon online

Probabil va intrebati daca exista vreo diferenta intre catalogul online Avon si brosura tiparita. Nu exista nicio diferenta. De fapt aceeasi matrita de catalog Avon .pdf a fost utilizata si pentru brosura tiparita. Totul este identic. Nimic nu difera fata de brosura Avon tiparita. Si, daca nu credeti, daca aveti la indemana si un catalog Avon tiparit puteti compara acest lucru. Brosura online are insa avantajul de a fi disponibil oricand. Ok, va ganditi ca nu puteti prezenta catalogul prietenelor. Dar le puteti trimite in schimb linkul acestei pagini. Si, la randul lor, prietenele pot consulta oferta de pe telefonul mobil, tableta sau laptop.

Brosura Avon

Brosura Avon pentru campania nationala. Catalogul Avon trendsetter poate fi gasit in arhiva acestui website. Sunt doua brosuri Avon dupa care va puteti ghida: catalogul national si catalogul trendsetter. Cel de-al doilea este cel care seteaza trendul pentru o anumita perioada. Se anunta astfel promotiile speciale. Sunt anuntate insa si produsele noi.

Brosura Avon include toate produsele aflate la promotie in perioada unei campanii. Produsele prezentate in catalog sunt la oferte si preturi speciale. In magazinul online gasiti produsele si in afara campaniei. Insa preturile de vanzare pot sa difere. Pentru ca promotiile sunt valabile doar pe perioada de valabilitate a brosurii Avon.

Brosura are aproximativ 200 de pagini. Fiecare pagina este dedicata unei anumite categorii de produse. Produsul prezentat in brosura Avon are atat pretul cat si codul. Pentru a face comenzi veti avea nevoie atat de denumirea produsului cat si de codul acestuia. Comanda o puteti face si cu ajutorul acestui catalog Avon. Va notati codurile produselor pe o hartie apoi comandati in magazinul online sau la reprezentant. Retineti pretul produsului, codul acestuia si denumirea produsului. Aceste informatii le gasiti in catalogul Avon online.